Prison Island : sociale activiteit ism Meetjeslandse Dierenartsen

12/10/2019
Yeti-Eeklo_Prison_Island

PRISON ISLAND UNIEK IN BELGIË

Yeti-Eeklo is de eerste locatie in België waar je Prison Island kunt spelen. Onze gevangenis bestaat uit 25 cellen. Prison Island is een mix van Fort Boyard en escape room. Speel de game in groep van 2 tot 65 personen. Het spel is geschikt vanaf 8 jaar, onder de 12 jaar is begeleiding van een volwassene aangeraden. Het is een echte belevenis voor teamuitjes, bedrijfsfeestjes of een leuke avond uit met vrienden of familie. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen.

HOE LANG DUURT DE GAME PRISON ISLAND?

Prison Island speel je minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur in onze gevangenis met 25 cellen. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De cellen sluiten niet van binnenuit. Je kunt iedere cel en Prison Island steeds en ten allen tijde verlaten. Pauzes zijn niet inbegrepen, wanneer je wilt pauzeren gaat dit van je speeltijd af. Yeti-Eeklo_Prison_IslandPrison Island Kinderfeestjes Yeti-Eeklo

ONTSNAP UIT DE CEL VOORDAT HET RODE LICHT BRANDT!

Achter iedere celdeur schuilen opdrachten, die variëren flink en doen een beroep op de tactische, technische en fysieke kwaliteiten van de spelers. Probeer in elke cel zoveel mogelijk punten te verdienen! Je kunt met je groep zelf bepalen welke cel je wilt spelen. Elke cel heeft eigen kenmerken. Wil je dus opdrachten doen waarbij je fysiek bezig moet zijn kies dan voor een fysiek uitdagende cel. Ben je liever een denker, dan kies je voor cellen met denkopdrachten.

STEENGRILL

Geniet nadien van uitstekend eten bereid op een steengrill. Je bereidt diverse soorten vlees, vis en gevogelte.  Je kunt gedurende 2 uur à volonté genieten van het aperitief maison, soep, steengrill vlees en vis, groentenbuffet, desserts en drankjes.

Steengrill_Yeti_restaurant

Tijdstip

Datum: 12/10/2019
Uur: 17u

Locatie

Yeti- Eeklo
Leopoldlaan 60
9900 Eeklo
belgium

Start Prison-Island spel om 17h. Om 19h schuiven we met zijn allen aan tafel voor een feestelijke maaltijd en een gezellige verbroedering met de Meetjeslandse collega's.